Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker


Tahun ke-4
Daisypath Ticker

Khalila & more :)

Cerita tentang keluarga Atletiko yang (sementara ini) ditulis ama Mama Raras :) Enjoy it! Banyak yang nanya, Atletiko apaan sih? :D Atletiko itu nama belakang papa dan Khalila. Pingin bikin klan Atletiko gitu hehee.. Khalila sendiri nama lengkapnya adalah Khalila Shafarayhani Atletiko

Wednesday, April 11, 2007

3rd wedding anniversary :)


Khalila mana? Tuh, Khalila nyelip di belakang mama dan papa, sibuk sendiri.. hihihi...

Labels:


8 Comments:

Blogger Razzan said...

Happy Anniversary mama dan papa Khalila. May you always fill with happiness and love. May Allah gives you another khalila, and more:) May Allah be always with you.

luv,
Razzan n Family

Wednesday, April 11, 2007 7:27:00 AM  
Blogger Gege said...

hepi eniverseri yah..semoga tetep langgeng dan makin romantis..amiiinnn..salam kenal darikuu..

Wednesday, April 11, 2007 10:07:00 AM  
Anonymous Luky said...

happy annyversary yah mom & dad...

Wednesday, April 11, 2007 3:34:00 PM  
Blogger La Petite Femme said...

yas..maaf ni..baru kembali kedunia perblogan..ternyata ceritamu dah buannyyakkkk..:D happy anniversary yahh..moga2 selalu dilindungi Allah SWT..amin

Wednesday, April 11, 2007 4:09:00 PM  
Blogger Atletiko's said...

Thx ya all :) Do'anya buat kalian smua juga ya :)

Thursday, April 12, 2007 5:33:00 AM  
Blogger retma-haripahargio said...

Hepi eniperseriiiiiiii. Moga langgeng ampe nanti. Moga jadi keluarga yang sakinah, mawaddah, warahmah. Amiiiiiin. :)

Friday, April 13, 2007 10:42:00 PM  
Blogger Lia said...

oiii... 3 taon yak, aku nyusul 3taon juga tapi tar agustus (sopo sing takon seh, narsis :P).
Happy anniv yaaa... mudah2an menjadi pernikahan yang semakin berkah, semakin bahagia dan semakin banyak rejeki :)

Monday, April 16, 2007 5:50:00 PM  
Blogger aaz-nawfal-dikhi said...

buat paijo & raras (sorry ras..wes kebiasaan hihihi) happy anniversary yaa..

Wednesday, April 18, 2007 2:13:00 PM  

Post a Comment

<< Home